sokken op zondag

Sokken op zondag #8

Ja jongens, hij is er weer! Een nieuwe sokken op zondag, eindelijk. Ik heb de blogspirit weer een beetje te pakken, dus het is tijd voor een nieuwe recap van de afgelopen tijd. De laatste is namelijk al weer meer dan een jaar geleden, oeps!

Natuurlijk zijn er al meerdere posts geweest de afgelopen tijd, met name over de belangrijkste verandering in ons leven: Keo! Daarnaast zijn er natuurlijk nog wel meer leuke dingen gebeurd, dus ik neem jullie graag mee naar alle leuke puntjes van de afgelopen tijd. Onder andere een bruiloft (niet de onze šŸ˜‰ ), een vrijgezellenfeest, een concert van Hugh Jackman en zwangere vriendinnen.

Sokken op zondag #7

Hoi! Het was weer even stil hier, terwijl het eigenlijk had moeten bruisen van de blogposts voor 40 dagen bloggen. Tja, life happens. Het is niet dat er niets gebeurde, want het gebeurde ook genoeg leuke dingen, maar het blogleven lag gewoon eventjes stil. Ik praat je weer bij met leuke, zonnige sokken aan, lees je mee?

Sokken op zondag #5


Een hele goede zondagmorgen! Heb je vandaag nog iets leuks op de planning staan, of blijf je gezellig thuis met de regen die voorspeld is? We hebben toch wel van lekker herfstweer kunnen genieten de afgelopen week, ondanks hier en daar een keer een buitje. Maar het is de laatste weken ook wel weer geweest voor de langere sokken uit de kast te halen, dus ik heb een seasonal appropriate paar uitgekozen šŸ˜‰