Maand: juni 2019

Sokken op zondag #8

Ja jongens, hij is er weer! Een nieuwe sokken op zondag, eindelijk. Ik heb de blogspirit weer een beetje te pakken, dus het is tijd voor een nieuwe recap van de afgelopen tijd. De laatste is namelijk al weer meer dan een jaar geleden, oeps!

Natuurlijk zijn er al meerdere posts geweest de afgelopen tijd, met name over de belangrijkste verandering in ons leven: Keo! Daarnaast zijn er natuurlijk nog wel meer leuke dingen gebeurd, dus ik neem jullie graag mee naar alle leuke puntjes van de afgelopen tijd. Onder andere een bruiloft (niet de onze šŸ˜‰ ), een vrijgezellenfeest, een concert van Hugh Jackman en zwangere vriendinnen.

Het adopteren van een buitenlandse hond: waar moet je op letten?

Het was het eerste wat wij tegen elkaar zeiden toen we gingen kijken voor een hond was: niet uit het buitenland. We wisten dat we graag naar asielhonden wilden gaan kijken, en tegenwoordig zie je natuurlijk steeds meer stichtingen die hondjes uit het buitenland aanbieden. Omdat hier ook veel broodfok in om gaat (helaas), wilden we hier absoluut geen deel van uitmaken. Maar zoals je aan de titel al kunt lezen, we hebben er dus toch een. Hoe we veranderd zijn van mening en mijn tips voor als je dit overweegt lees je in dit blog.

Groot Speijck, Oisterwijk // Hondvriendelijke Horeca

Het hebben van een hondje houdt natuurlijk ook in dat je niet zomaar meer kan gaan en staan waar je wil. Je houdt rekening met je trouwe viervoeter en neemt deze misschien graag mee op dagjes uit. Wij wel in ieder geval., en dan houden we er meestal ook van om ergens nog een drankje te doen. Helaas zijn onze harige vrienden niet overal toegestaan (op zich logisch hoor), en is het wel handig om van te voren te weten of een hond ergens mee naartoe mag. Vandaar dat ik heb besloten om deze plekjes voortaan te reviewen. Vandaag beginnen we met Groot Speijck in Oisterwijk.

Daar is ‘ie dan: Keo!

Het heeft even geduurd, maar daar is dan eindelijk de blogpost over onze gezinsuitbreiding: ons hondje Keo! Zoals ik in de vorige post al vertelde, zou oorspronkelijk onze ‘Joey’ eind maart naar Nederland komen. Niet lang daarna werden we verrast met het bericht dat hij al op de vlucht van begin maart zou aankomen op Schiphol. Zodoende stonden we op zaterdag 2 maart op Schiphol met klamme handjes (ik in ieder geval) te wachten op onze doggo.