40 dagen bloggen

De titel verklapt alles eigenlijk al: ik ga mijn best doen om 40 dagen te bloggen. Via Irene kwam ik terecht bij de challenge die is opgezet door Kathleen, en eigenlijk is het allemaal heel simpel. Tijdens de Vasten periode, dit jaar van 14 februari tot 1 april, iedere dag een blogpost schrijven. That’s all. Je mag zes dagen skippen, omdat de Vasten periode zes zondagen telt, waarop er niet gevast wordt. Nu ken ik mezelf, en als ik mezelf die skip-dagen van te voren al gun, dan gaat er niks van de challenge terecht komen. Dus ik ga proberen om gewoon 40 dagen vol gas te knallen. Waarom? Er zweven zoveel ideetjes rond in mijn hoofd, maar ze komen maar niet tot uiting op mijn blog. Het wordt eens tijd dat ik mezelf wat meer ga uitdagen om regelmatiger te posten, zodat die ideetjes eindelijk eens een uitwerking gaan krijgen. Komt het ook weer mooi van pas bij mijn doel om dit jaar meer te gaan bloggen. En weet je, waarom ook niet? Niet geschoten is altijd mis!

Kopfoto door Annie Spratt via Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.