Snack Attack Tag

In de zoektocht naar nieuwe leuke blogs om te volgen die ook mee doen aan de 40 dagen bloggen challenge, kwam ik de blog van Joni tegen. Daar zag ik de door haar ingevulde snack tag, die zij weer via via bij anderen had gevonden. Deze leuke tag over eten kon ik niet aan me voorbij laten gaan, en ik vulde hem gelijk in.

WAT IS JE FAVORIETE FASTFOOD RESTAURANT?

McDonald’s, sowieso. Ik bedoel, maakt niet uit waar je bent, je weet wat je krijgt. En ook al moet je daar niet al te veel over nadenken, soms heb je gewoon even je portie McDonald’s nodig. Zoals toen we de keer na lang in de file gestaan te hebben, vonden dat we gewoon even toe waren aan Cheeseburgers. Of dat we vonden dat we lang genoeg gereden hadden en wel McFlurry’s hadden verdiend. On a side note: voor de curly fries van de Burger King ga ik trouwens maar al te graag vreemd op de McDonald’s…

ZOETE OF ZOUTE POPCORN?

Als ik helemaal voor mezelf popcorn zou kiezen in de bios, ga ik voor zout, maar meestal snack ik óf samen met iemand anders die graag zoet wil (en dat vind ik dan wel prima), óf een zak M&M’s. Dus eigenlijk heb ik nooit zoute popcorn. Dus.

 

WAT IS JE FAVORIETE IJSJE?

Mijn favoriete dessert-ijs is absoluut een Dame Blanche. Als we het over schep-ijs smaken gaan hebben, ga ik vrijwel altijd voor de pistache optie. En mijn favo ijssalon in de buurt is by far Intermezzo in Tilburg, alleen al om de uitgebreide keuze in smaken, maar het smaakt ook nog eens allemaal verrukkelijk.

Die met groene pistache was dus van mij 😉

 

BESCHRIJF DE ALLERLEKKERSTE TAART DIE JE OOIT GEGETEN HEBT.

Oh boy dit weet ik zo echt niet, zoveel verschillende taartjes zijn zo lekker geweest. Het laatste taartje wat ik op heb, was vorige week met mijn moeder bij de Hema, waar zij me de witte chocolade en mango taart aanprees, en die viel inderdaad ook alles behalve tegen!

TAKE-AWAY OF ZELFS IETS TE SNACKEN MAKEN?

Meestal koken we zelf, maar de typische take-away maaltijden halen we natuurlijk wel take-away style. We hebben geen frituurpan dus de frietjes komen van de frietboer, de pizza laten we thuis bezorgen en de chinees bellen we meestal ook op om een kwartier later de bestelling op te halen.

GA JE VOOR EEN KAASPLANKJE OF EEN SCHAALTJE M&M’S?

Ooooooh M&M’s, all the way. Kaasplankje maak je me op zich ook wel blij mee, maar die kan ik hier thuis in mijn eentje opeten, want meneer houdt niet van kaas.

WAT IS JE FAVORIETE TUSSENDOORTJE?

Chocola, punt. Gezondere opties zijn vaak een banaan, peer of mandarijn.

WARME OF KOUDE APPELTAART?

Lauwwarm, mag dat? Het hoeft echt niet helemaal opgewarmd te zijn, maar zo’n verse appeltaart die nog net een beetje warm is vanbinnen, mmm…

WAT BESTEL JE HET LIEFST OP EEN TERRASJE?

Gewoon iets fris, meestal ga ik voor cassis. Als het echt iets alcoholisch moet zijn, zal het een rosé biertje zijn, maar dat komt eigenlijk nauwelijks voor. En nu we het toch over snacken hebben: als het even kan graag een portie nacho’s erbij, dank u.

WELKE SNACK LIGT ER NAAST JE FRIETJES?

Een kip-corn of een kaassoufflé, heel af en toe een kroket.

WAT IS JE FAVORIETE CHIPSSMAAK?

Sour cream and onion, oh daar heb ik nu ineens zin in!

Wat is jouw favoriete snack?

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.