Gelezen: april t/m juni

Hey hallo, er zijn weer wat boeken doorheen gegaan de afgelopen maanden, al was het eigenlijk maar één boek per maand. Deze maanden kwamen er zelfs twee boeken voor Adorable Books voorbij, daarnaast heb ik dus maar één boek ‘zelf gekozen’ om te lezen (voor Adorable Books krijg ik geen boeken die me niet interesseren hoor 😉 )

Zij, jij en ik – Julie Cohen

Deze kreeg ik voor Adorable Books opgestuurd om te reviewen, de volledige review lees je dan ook hier. Het leuke aan Zij, jij en ik, is dat er geschreven werd vanuit de verschillende oogpunten van drie verschillende generaties. Zoiets was ik nog niet eerder tegengekomen en was lekker vernieuwend. Ik gaf het daarom ook 4 van de 5 sterren.

Turtles All the Way Down – John Green

Oh jongens, John Green… Ik had dit boek al op mijn kerstlijstje staan voordat ik überhaupt wist waar het over ging. Het stond al even in de kast omdat er toch nog wat boeken tussendoor kwamen, maar ik kon niet wachten om te beginnen. Helaas viel het een klein beetje tegen, en ik denk dat dat mede komt doordat ik de doelgroep een beetje aan het ontgroeien ben. In 2010 las ik Papertowns, daarna ging ik meteen door met Looking For Alaska en was ik fan. Misschien is het gewoon een verhaal dat me minder aansprak, net zoals An Abundance of Katherines dat ook deed, maar al met al was het niet helemaal wat ik er van verwachtte. Omdat ik het toch met plezier gelezen heb, gaf ik het nog 3 van de 5 sterren.

Het probleem met voor altijd – Jennifer L. Armentrout

Ook deze mocht ik lezen voor Adorable Books. Ik had al enorm veel over de boeken van Armentrout gehoord, maar nog nooit gelezen. Zoals je in de complete review kan lezen, was ik er niet echt ondersteboven van. Het idee sprak me heel erg aan en vond ik zeker de moeite waard, de uitvoering viel voor mij persoonlijk helaas wel tegen.

Maar drie boeken in deze drie maanden, helaas! Het was ook ietsje drukker, dus ik heb minder kunnen lezen. Op naar de komende drie maanden, hopen op weer wat meer boeken! 😉

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.