Sokken op zondag #8

Ja jongens, hij is er weer! Een nieuwe sokken op zondag, eindelijk. Ik heb de blogspirit weer een beetje te pakken, dus het is tijd voor een nieuwe recap van de afgelopen tijd. De laatste is namelijk al weer meer dan een jaar geleden, oeps!

Natuurlijk zijn er al meerdere posts geweest de afgelopen tijd, met name over de belangrijkste verandering in ons leven: Keo! Daarnaast zijn er natuurlijk nog wel meer leuke dingen gebeurd, dus ik neem jullie graag mee naar alle leuke puntjes van de afgelopen tijd. Onder andere een bruiloft (niet de onze ūüėČ ), een vrijgezellenfeest, een concert van Hugh Jackman en zwangere vriendinnen.

Voor toch nog enige structuur in dit bericht begin ik maar gewoon chronologisch. Eind februari hoorden we van vrienden dat ze in blijde verwachting zijn van een kleintje in september. Little did we know dat andere vrienden uit dezelfde vriendengroep op de dag dat ze het nieuws naar buiten brachten, net zélf hun 8 weken echo hadden gehad. Een paar weken nadien hoorden we dus dat ook zíj in verwachting bleken te zijn van een kleintje, maar dan in oktober. Ze schelen maar drie weken! Hoe bizar is dat? We wisten dat iedereen in de vriendengroep eigenlijk wel een kinderwens heeft, en dat de een al wat meer op kortere termijn zouden zijn dan anderen als alles mee zou zitten, maar dat er dit jaar nog twee kindjes geboren zouden gaan worden had niemand echt verwacht denk ik. Gelukkig bij beiden gaat alles goed en is het ook vrij snel gelukt met zwanger worden. Super bijzonder! Zelf zijn we er nog niet zo mee bezig, helemaal nu we al een harige baby hebben rondlopen, maar heel leuk om van dichtbij mee te maken dat vriendinnen nu ouders gaan worden.

In mei ging ik samen met mijn moeder en zusje naar The Man. The Music. The Show van Hugh Jackman. Samen met mijn zusje hadden we dit cadeau gedaan aan mama, en hoewel wij niet spectaculair fan waren van hem, is zij dat wel. Ik denk dat ze vrijwel al zijn films heeft gezien. Mijn zusje had de film The Greatest Showman al wel gezien en zei dat de nummers ook best leuk waren. Een week voor het concert heb ik de film ook nog maar eens gekeken, aangezien dat toch wel de meeste nummers zouden zijn. Ook al wisten we van te voren niet goed wat te verwachten, was het een hele leuke show. Heel afwisselend, veel humor, wat emotie, natuurlijk veel muziek. Ik kijk altijd mijn ogen uit naar die dansers, het is zo knap om dat dag in, dag uit weer te doen. Vroeger wilde ik altijd danser worden (na jarenlang ballet), dus ik kan er echt van genieten. Ook was de avond nog een mijlpaal voor mij, want ik ben zelf naar Amsterdam gereden in de auto van mijn vriend, ín de spits! Kleine overwinning kunnen we wel zeggen hoor!

Juni was een volle maand. We hadden twee keer een barbecue bij ons (een met oude collega’s van Richard, een met de vriendengroep van mijn middelbare school), moesten natuurlijk naar beide vaders voor Vaderdag (doen we verder niet veel aan, blijft een commerci√ęle dag, maar even langsgaan vinden we toch wel leuk) en hadden nog een bruiloft en twee vrijgezellenfeesten. Van twee verschillende koppels nog wel.

De bruiloft was ontzettend mooi en wat hadden ze geluk met het weer. ’s Ochtends een beetje bewolkt (v√©√©l beter voor de foto’s dan strak blauwe lucht met felle zon!) en vanaf de middag – wanneer de ceremonie begon – een stralende dag. Het was even wennen omdat we verder niemand kenden, behalve de paar jongens die Richard kende van het vrijgezellenfeest van de bruidegom. Gelukkig vonden we snel aansluiting en hebben we enorm genoten van de dag. Het was een bruiloft hoe we het zelf ook hadden kunnen bedenken, er hing een super fijne sfeer en was niet te massaal. En we kregen dit leuke aandenken mee vanuit de photobooth.

Op het vrouwen-vrijgezellenfeest van een andere vriendin die in september gaan trouwen gingen we heerlijk high tea-en bij haar zusje thuis en vervolgens koe schilderen. Echt, ik had het nooit bedacht als activiteit, maar toen we het zagen vonden we het enorm bij haar passen en het was ook super leuk! Eigenlijk heel simpel, want de papier mach√© koeien waren al gewoon gevormd en het was alleen het schilderen zelf. Met wat inspiratie voorbeelden konden we allemaal zelf kiezen hoe we ons koetje gingen kleuren, en koos ik voor een simpele effen kleur met bloemetjes. Keo moest er even aan wennen de volgende ochtend, snapte niet helemaal wat het was…

We hebben lekker een luie zondag vandaag. Het weer wordt hopelijk weer iets aangenamer dan gisteren (wat een hitte!) en lekker niks doen is ook wel eens lekker na zo’n drukke maand. En mocht je trouwens ook die leuke sokken van hierboven willen hebben? Ze komen van de Hema, ik heb ze nog niet zo lang geleden gekocht dus wie weet hebben ze ze nog wel!

Fijne zondag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.